Aanbod

Begeleiding tijdens de zwangerschap
Individueel:
Gezin op weg biedt begeleiding tijdens de zwangerschap waarbij je welkom bent op de praktijk. Hierbij is er ruim de tijd voor dat wat voor jou belangrijk is. Het kan bijvoorbeeld gaan over jouw zorgen, vragen en verwachtingen rondom de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap. Het geeft rust wanneer je een realistisch beeld hebt gekregen en goed voorbereid bent.
Wanneer je na de geboorte van je baby ook begeleiding wilt, is een consult tijdens de zwangerschap een mooie gelegenheid om alvast kennis te maken.

Meer informatie over begeleiding tijdens de zwangerschap vind je hier…

Behandeling Ouder-Baby
Individueel:
Gezin op weg biedt na de geboorte van je baby behandeling bij jou thuis. Er is tijd en aandacht voor al jouw vragen en gevoelens rondom de bevalling, het ouderschap en je baby. We kunnen bijvoorbeeld kijken naar hoe je de signalen van je baby kunt herkennen. Het geeft jou zelfvertrouwen wanneer je jouw baby begrijpt en helpt je om de speciale band (de veilige hechtingsrelatie) tussen jou en je baby op te bouwen.
Het aantal consulten en de frequentie van de begeleiding staan niet vast, we kijken samen wat nodig is.

Meer informatie over behandeling Ouder-Baby vind je hier…

Behandeling Ouder-Kind
Individueel:
Gezin op weg biedt behandeling bij de omgang en opvoeding van jouw dreumes, peuter of kleuter. Er is tijd en aandacht voor vragen en gevoelens rondom het ouderschap, jouw kind en het gedrag van jouw kind. We kijken waar je tegenaan loopt en hoe je hiermee om kan gaan. Bij problemen in het contct met jouw kind of (gedrags)problemen zoeken we samen oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw kind en passen bij jou als ouder. We werken daarbij aan het versterken van het contact en de hechtingsrelatie tussen jou en je kind en streven naar meer rust en balans in het gezin. De behandeling vindt plaats in bij Gezin op weg, maar in overleg komen we ook naar u toe.

Meer informatie over behandeling Ouder-Kind vind je hier…


Vergoedingen en Werkwijze Gezin op weg:

Meer informatie over vergoedingen en de werkwijze van Gezin op weg vind je hier…¬†